Specialist in delivery of turn-key systems for incinerator ash.

Company

TRS BV is installatiebouwer op het gebied van uiteenlopende recycling stromen. Turn-key installaties voor het terugwinnen van metalen, scheiden van diverse materialen en zoeken naar innovatieve oplossingen behoren tot ons programma.

 

TRS bestaat uit een team dat al ruim 15 jaar ervaring heeft in de internationale recycling branche. Wij zijn gespecialiseerd in het zoeken naar oplossingen voor uiteenlopende problemen en het bouwen van praktische recyclinginstallaties.

 

Onze focus ligt op technieken op het gebied van metaalterugwinning uit reststromen zoals AVI bodemassen. Wij zijn in staat een complete oplossing te bieden voor de verwerking van de bodemassen tot schoon product en zelfs tot vrij toepasbare bouwstof!

Ook reiniging van de metaalproducten hoort hierbij tot de mogelijkheden.

 

Naast metaalterugwinning zijn ook andere scheidingstechnieken onderdeel van ons programma. Gedacht kan hierbij worden aan luchtscheidingstechnieken, dichtheidsscheiding, etc.

TRS heeft de beschikking over een compleet uitgeruste werkplaats met computer gestuurde fabricage van de staalwerken. Alle productiewerkzaamheden vinden onder één dak plaats waarbij aansturing en coördinatie van de projecten zeer nauw en snel plaats vindt.

 

Vanuit onze centrale locatie zijn wij in staat om op korte termijn monteurs bij onze klanten op locatie te kunnen hebben om stilstand minimaal te houden.

Onderzoek

Door onze brede kennis en ervaring op gebied van uiteenlopende scheidingstechnieken zijn wij in staat om voor vele reststromen een passende oplossing te vinden. Indien gewenst kunnen wij laboratorium- of veldtesten organiseren om de effectiviteit van de scheiding aan te tonen. Naar aanleiding van deze onderzoeken kan een totaaloplossing worden uitgedacht en uitgewerkt tot een productie klaar concept.

 

Wij denken graag mee naar een passende oplossing voor diverse stromen.

Engineering

Bestaande of nieuwe oplossingen worden volledig in eigen beheer ontworpen en uitgewerkt op specificaties van de klant en het te verwerken materiaal. Wij hebben meerdere engineers en tekenaars om deze ontwerpen volledig uit te werken op een niveau waarop direct met de fabricage begonnen kan worden.

Alle ontwerpen worden in 3D uitgevoerd en geven hierdoor een goed overzicht van de installatie en de inpassing hiervan in de bestaande situatie. Ook de componenten van onze leveranciers worden in 3D in het model gevoegd om het totale ontwerp te kunnen beoordelen en eventuele problemen op voorhand reeds uit te filteren

In overleg met de klant kan in het 3D ontwerp nog het een en ander gewijzigd of aangepast worden waarna de installatie in productie gaat.

Productie

Al het staalwerk, benodigd om de componenten en transportbanden te ondersteunen en op elkaar te laten aansluiten, worden in eigen fabriek gefabriceerd. Doordat deze in 3D ontworpen zijn kunnen deze direct vanuit het computersysteem in de bewerkingsmachines geladen worden waardoor een exacte passing zoals ontworpen gegarandeerd kan worden.

 

De ondersteuningen, bordessen, goten, hekken etc. worden, tenzij anders gewenst, thermisch verzinkt om invloeden van de te verwerken materialen zo goed mogelijk te weerstaan.

 

Montage

Met een ervaren team verzorgen wij de montage van de installaties bij de klant. Waar nodig worden specialistische werkzaamheden in overleg of in samenwerking met de leveranciers uitgevoerd. De elektrische bekabeling en besturing worden onder regie van TRS uitgevoerd door een gespecialiseerde onderaannemer welke veel ervaring heeft op het gebied van recycling.

 

Na afronden van de montage wordt de installatie door ons in bedrijf gesteld en optimaal ingesteld voor een maximale scheiding.

 

 

 

Onderhoud

Indien gewenst kan TRS ook voor het onderhoud van de installaties zorgen. In overleg met de klant wordt een plan opgesteld om de installatie in optimale staat te houden.

 

 

Referenties

Bergen - Noorwegen

Uitbreiding bestaande installatie met een voorbewerking om de bodemassen te verkleinen, metalen te reinigen en plastics af te scheiden. Deze uitbreiding op een bestaande installatie zorgt voor een verbeterde werking van de installatie en hoger rendement in metaalwinst. Door het reinigen van deze metalen wordt de waarde hiervan vergroot en blijft het afval op de stortplaats.

 

 

 

 

Tavannes - Zwitserland

Afzuiginstallatie handsortering voor wegnemen dampen van de productstroom. Tijdens het met de hand sorteren van de grove fractie van de bodemassen komen er dampen en hinderlijke geuren in de sorteercabine wat het werken in deze omgeving veronaangenaamt. Door het wegzuigen van deze dampen direct boven het materiaal ontstaat een aangenaam klimaat voor de werknemer.

Feel free to contact us to discuss the possibilities for your material!

Contact

TRS B.V.

Molenlei 7

1921CX Akersloot

The Netherlands

T +31(0)72 532 05 87

F +31(0)72 532 40 18

 

 

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Webdesign by:

TOP